Wanda, Eric & Selina

Selina was het eerste jaar 1 x een beetje verkouden…. verder altijd gezond : ) We hadden ervoor gekozen om de entingen uit te stellen.
Ze was 15 maanden toen ze haar eerste DTP kreeg (zonder de kinkhoest) en dat verliep vlekkeloos onder begeleiding van José met begeleidende homeopathische korrels voor en na. In 2013 kwam toen de mazelenepidemie. Een moeilijke afweging om wel of niet de BMR te geven, er was veel sociale druk. Toen op 18 maanden met begeleidingskorrels de BMR inenting laten doen zonder de Men.C. Na een week kon ze er koorts en mazelachtige uitslag van krijgen zeiden ze. Nou dat kreeg ze dus juist niet. Maar na een week schreeuwde Selina het uit…meestal net even een uurtje nadat we haar op bed hadden gelegd…het was geen huilen meer, ze schreeuwde zo hard dat je het 20 huizen verderop kon horen en je hoorde dat ze pijn had. Haar ogen stonden niet normaal meer…ze keek heel verwilderd en ze werd zo sterk dat we haar allebei niet konden vasthouden.
Als moeder kon ik haar altijd troosten, maar nu niet. Ik kon haar niet bereiken…als ik haar dan neerzette rende ze als een idioot door de kamer op zoek naar haar mama, maar rende me dan vervolgens straal voorbij.
Het was vreselijk om te zien en je voelt gelijk…dit is niet een nachtmerrie. Overdag stonden haar oogjes niet goed, was ze niet meer vrolijk. We hadden een ander kind, zo voelde het. Toen begon ‘t ook met haar middagdutjes.
Zo bleef het een paar dagen (nachten), we voelden dat ‘t niet goed was. Als moeder had ik dat al gelijk, dat gevoel dat er iets niet klopte… dit was echt niet goed.

Toen heb ik José gebeld, want je wilt niet dat je kleine meisje pijn heeft. Diezelfde dag gaf José haar een homeopathisch middel dat direct werkte, ze werd rustiger en ze sliep daarna gelijk ‘s middags goed, en ook de nacht daarna. We hebben vervolgens de BMR-ontstoring ingezet en het werkte. Ze reageerde op de eerste twee potenties…zei ze ‘au hoofd’ en dan stonden haar oogjes ook weer zo raar en dat trok bij naarmate we verder ontstoorden. Na de ontstoring was het weer de oude Selina.
We zijn onwijs geschrokken van wat de BMR inenting doet. We hadden ‘t toch niet zo verwacht omdat ze goed reageerde op de DTP. Maar BMR is een levend virus wat wordt ingespoten en daar heeft Selina heel erg heftig op gereageerd.

We zijn zo blij met José, zonder haar begeleiding hierin hadden we ons vrolijke meisje niet terug gehad.

Wanda, Eric & Selina